• OZNAM

          • Na základe rozhodnutia RÚVZ v Humennom zo dňa 14.12.2020 Vám oznamujeme, že škola prechádza z prezenčného vzdelávania na dištančné vzdelávanie na I.stupni a MŠ do odvolania.

            S úctou

            vedenie školy

          • Riaditeľské voľno

          • Dobrý deň,

            riaditeľka ZŠ s MŠ Košarovce 16 a starosta Obce Košarovce 172 v súlade s § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje riaditeľské voľno žiakom ZŠ I. stupeň a deťom MŠ 11.12.2020, 14.12.2020 z prevádzkových dôvodov. 

            Od 15.12.2020 pokračujú žiaci prvého stupňa a deti v MŠ v prezenčnej forme vzdelávania.

            S úctou

            Mgr. Daniela Durkajová

            riaditeľka školy

          • Oznam o organizácií vyučovania na II. stupni základnej školy

          •  Riaditeľstvo Základnej školy s materskou školou, Košarovce 16 oznamuje zákonným zástupcom a žiakom II. stupňa, že výchovno-vzdelávací proces bude pokračovať dištančnou formou do odvolania.

            Odôvodnenie: Obec Košarovce rozhodlo o obnovení  vyučovania v školách za predpokladu splnenia podmienky uvedené v bode B.1. uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 760 zo 4. decembra 2020 a vo vyhláške Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky č. 32/2020 V. v. SR, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k preukazovaniu sa negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19 pred vstupom do priestorov škôl.

            Vzhľadom k tomu, že pri zisťovaní súhlasu s pretestovaním žiakov a zákonných zástupcov antigénovými testami zaslalo pozitívne stanovisko 28,57% všetkých rodičov, zo strany školy nie je v súčasnosti možné po personálnej a organizačnej stránke zabezpečiť rovnaké podmienky pre vyučovanie prezenčnou a dištančnou formou súčasne.

                 O akejkoľvek zmene v súvislosti s výchovno-vyučovacím procesom Vás budeme informovať.

          • Oznam - Základná škola

          • OZNAM – Základná škola 1. až 4. ročník

             

            Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Košarovce oznamuje zákonným zástupcom žiakov navštevujúcich základnú školu 1. až 4. ročník a ŠKD, že prevádzka bude opäť obnovená od 10.11. 2020.

            Prevádzkovateľ zariadenia je oprávnený požadovať od osoby vstupujúcej do vnútorných alebo vonkajších priestorov prevádzky predloženie certifikátu o negatívnom výsledku testu na COVID – 19. 

            Žiak sa pri vstupe do školy preukáže Vyhlásením o bezinfekčnosti, ktoré v triede odovzdá triednej učiteľke.

            Vyučovanie u žiakov 2. stupňa (piateho až deviateho ročníka) s prerušeným výchovno-vzdelávacím procesom bude prebiehať až do odvolania  dištančnou formou. Všetkých rodičov a žiakov upozorňujeme na sledovanie školského portálu EDUPAGE, ostatných komunikačných kanálov a plnenie úloh zadaných učiteľmi. 

            Školská jedáleň, materská škola a školský klub deti budú v prevádzke od utorka 10. 11. 2020 za dodržiavania prísnych hygienických a protiepidemiologických opatrení a usmernení.

            Bližšie informácie sú k nahliadnutiu

            https://zskosarovce.edupage.org/a/oznamenia-covid-2

             

          • Oznam - Materská škola

          • OZNAM – Materská škola 

             

            Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Košarovce oznamuje zákonným zástupcom detí navštevujúcich materskú školu, že prevádzka bude opäť obnovená od 10.11. 2020. 

              

            Prevádzkovateľ zariadenia je oprávnený požadovať od osoby vstupujúcej do vnútorných alebo vonkajších priestorov prevádzky predloženie certifikátu o negatívnom výsledku testu na COVID – 19. 

              

            Zákonný zástupca dieťaťa zároveň odovzdá vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa.

             

            Bližšie informácie k nahliadnutiu

            https://zskosarovce.edupage.org/a/oznamenia-covid-2 

             

          • Riaditeľské voľno

          • Dobrý deň,

            riaditeľka ZŠ s MŠ Košarovce 16 a starosta Obce Košarovce 172 v súlade s § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje riaditeľské voľno žiakom ZŠ a deťom MŠ od 03.11.2020 vrátane 05.11.2020 z prevádzkových dôvodov.  

            S úctou

            Mgr. Daniela Durkajová

            riaditeľka školy

          • SZUŠ - online vzdelávanie

          • Pozdravujem pekne,

            vzhľadom na zhoršujúcu situáciu posielam link na našu webstránku a online výučbu, ktorá by prebiehala dištančnou formou.

            https://www.viaarto.sk/online-skola

            Školné samozrejme bude znížené na polovicu, ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň.

            S pozdravom kolektív SZUŠ Via arto

          • Povinné nosenie rúšok

          • Materské a základné školy budú otvorené tak ako doteraz, fungujú v normálnom režime. Od pondelka je výrazne odporúčané nosenie rúšok aj pre materské školy. Deti do troch rokov nemusia mať rúška. Pre prvý a druhý stupeň základných škôl bude nosenie rúšok povinné. Deti by rúška mali nosiť v interiéri aj exteriéri, pre všetkých zamestnancov školy sú rúška povinné.

            Zákonný zástupca zodpovedá za dodržiavanie hygienicko-epidemiologických opatrení pri príchode aj pri odchode žiaka zo základnej školy, materskej školy, resp. školského klubu detí (nosenie rúšok, dodržiavanie odstupov, dezinfekcia rúk). Zabezpečí pre svoje dieťa, žiaka ZŠ a MŠ, každý deň dve rúška papierové jednorazové vreckovky.

             

             

          • Informácie školy pre soc. poistovňu od 01.10.2020

          • Usmernenie k oznamovaniu údajov o neprítomných deťoch a žiakoch Sociálnej poisťovni

                                                                                                                                                        V Bratislave 29. 9. 2020


            Podľa bodu č. 4 Rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu č. 2020/15801:1-A1800 zo dňa 28. 8. 2020 „Škola oznámi územne príslušnému okresnému úradu v sídle kraja na účely poskytovania ošetrovného údaje o deťoch a žiakoch v rozsahu určenom zákonom č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a spôsobom určenom Sociálnou poisťovňou podľa stavu k poslednému dňu príslušného mesiaca v termíne do 3. dňa nasledujúceho mesiaca. Okresný úrad v sídle kraja tieto údaje oznámi Sociálnej poisťovni do siedmich dní odo dňa ich oznámenia školou.“.

            Na rozdiel od predchádzajúceho obdobia budú školy zasielať údaje o deťoch a žiakoch, ktorí sa v priebehu predmetného mesiaca nezúčastňovali výchovno-vzdelávacieho procesu z dôvodu, že:

            a) im bola nariadená karanténa/izolácia,

            b) ich trieda/škola bola uzatvorená rozhodnutím príslušného orgánu (t. j. RÚVZ alebo riaditeľom školy), pričom nemusí ísť iba o karanténne opatrenie, ale môže ísť aj o riaditeľské voľno alebo

            c) ich ošetrujúci lekár ospravedlnil pre chorobu, resp. rodičom lekár potvrdil potrebu ošetrovania z dôvodu choroby dieťaťa a žiaka.

            Usmernenie_k_oznamovaniu_soc.poistovni_od_01.10.20.pdf​​​​​​​


          • Školy a rúška od 01.10.2020

          • ZDROJ: Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky

             

            Oznam – rúška na školách (aktualizované k 29.9.2020)

            Úrad verejného zdravotníctva SR zverejnil dňa 29. septembra 2020 nové opatrenie k noseniu rúšok. Opatrením sa sprísňuje povinnosť nosiť rúška napríklad aj v exteriéroch.

            Opatrenie platí od 1. októbra 2020 od 6:00 hod. do odvolania.Nosenie rúšok v triedach naďalej nie je povinné pre deti do troch rokov veku, pre deti v interiéri jaslí a materskej školy a pre žiakov prvého stupňa základných škôl v interiéri školy v rámci výchovnovzdelávacieho procesu. Deti nosenie rúšok ťažšie znášajú; ak ho však budú na tvári akceptovať, jeho nosenie sa odporúča.Výnimky z nosenia rúšok majú aj žiaci so stredným a ťažkým mentálnym alebo sluchovým postihnutím či závažnými poruchami autistického spektra. K žiakom s chronickými ochoreniami dýchacích ciest s dychovou nedostatočnosťou a kožnými ochoreniami tváre, ktorým by nosenie rúška dlhší čas mohlo spôsobovať záťaž, odporúčame pristupovať individuálne, najvhodnejšie po konzultácii s ošetrujúcim lekárom.

            Podrobné informácie o tom, prečo má nosenie tvárových rúšok význam, ako rúškami vybaviť žiakov do školy či ako správne používať rúško nájdete na webe Úradu verejného zdravotníctva SR.

             

          • Oznam od 01.10.2020

          • ZDROJ: Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky

            Usmernenie k postupu škôl a školských zariadení pri realizácií výchovno vzdelávacieho procesu počas mimoriadnej situácie v súvislosti s ochorením Covid-19

            Bratislava 29.09.2020

            Nad rámec opatrení vyplývajúcich z manuálov opatrení pre školy a školské zariadenia sa bez ohľadu na farbu semaforu predmetnej školy neodporúča realizovať:

            • organizáciu škôl v prírode a lyžiarskych výcvikov, a to ani dennou formou

            • organizácia kultúrnych, umeleckých a tanečných aktivít mimo povinného výchovno-vzdelávacieho procesu (napr. stužková, venčeky, besiedky a pod.).

            Nad rámec opatrení vyplývajúcich z manuálov opatrení pre školy a školské zariadenia sa  bez ohľadu na farbu semaforu predmetnej školy odporúča nasledovné aktivity realizovať dištančnou formou:

            • rodičovské združenia

            • zasadnutia rady rodičov, rady školy a pod.

            • všetky zasadnutia a stretnutia študentských organizácií (študentský parlament, študentský senát, rady študentov a iné)

            Telesná a hudobná výchova sa nad rámec opatrení vyplývajúcich z manuálov opatrení pre školy a školské zariadenia, bez ohľadu na farbu semaforu predmetnej školy, odporúča realizovať len teoretickou formou.

            Celoslovenské testovanie pohybových predpokladov žiakov 1. a 3. ročníkov ZŠ, podľa zákon 440/2015 Z.z., § 58 písm. p.)  sa môže realizovať do dvoch mesiacov od skončenie mimoriadnej situácie.  Školy následne zadajú výsledky žiakov z školy do ISTŽ - https://www.testovanieziakov.sk, a to najneskôr do troch mesiacov od skončenie mimoriadnej situácie (v rámci školského roka). Certifikáty im budú vydané do dvoch mesiacov od zaslania výsledkov žiakov do ISTŽ.

             

          • Európsky deň jazykov na našej škole

          • 26. september vyhlásila Rada Európy v roku 2001 za Európsky deň jazykov. Jeho cieľom je upozorniť na dôležitosť učenia sa jazykov, podporiť rozvoj viacjazyčnosti, jazykovej a kultúrnej rozmanitosti, interkultúrneho porozumenia i celoživotného vzdelávania. Školy v jednotlivých členských krajinách si ho každoročne pripomínajú prostredníctvom rôznorodých aktivít.

            Na našej škole sa dňa 25. septembra konala výstavka predmetov z rôznych európskych krajín. Prvá časť dňa bola formou prezentácie s informáciami k vzniku a histórii Európskeho dňa jazykov. V druhej časti dňa žiaci našej školy vyrábali plagáty. Tretia časť Európskeho dňa jazykov pozostavala z prípravy chutných jedál jednotlivých krajín. Výstava jednotlivých plagátov bude slúžiť, ako výzdoba v jazykovej učebni. Celú akciu pripravila Mgr. Kudriková a Mgr. Fajferová.

             

          • Oznam zákonným zástupcom, sprevádzajúcim osobám a deťom

          • Oznam zákonným zástupcom, sprevádzajúcim osobám a deťom



            Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy.

            Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast. V prípade, že zdravotný stav nevyžaduje komunikáciu s lekárom, pri opätovnom nástupe dieťaťa do školy sa dieťa preukáže vyhlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom.


            Vyhlasenie_rodica(1).docx


            Bližšie informácie k usmerneniu:


            https://www.minedu.sk/zakladne-skoly-a-skolske-zariadenia-aktualizovane-1692020/




        • Upozornenie
          • Upozornenie

          • Vážení rodičia!

            Na školskom dvore základnej školy v našej obci je bezpečnosť žiakov školy stále viac ohrozovaná vjazdom osobných motorových vozidiel do areálu školy, ktorý mnohí mylne považujú za verejné parkovisko. Situácia sa stáva neúnosnou hlavne ráno, keď sa rodičia na autách pohybujú po školskom dvore medzi pešo prichádzajúcimi žiakmi a popoludní, po skončení vyučovania, krúžkov a ŠKD. Z uvedených dôvodov Vás láskavo žiadame, aby ste rešpektovali skutočnosť, že školský dvor nie je verejné parkovisko ani príjazdová cesta!

            Do areálu školy majú vjazd povolený len zamestnanci školy a zásobovanie. Ostatní vodiči môžu využívať parkovaciu plochu pred školou popri ceste. 

            Vážení rodičia, vyjadrujeme presvedčenie, že všetkým nám záleží na zdraví a bezpečnosti detí. Neohrozujme ju teda ani nerešpektovaním zákazu vjazdu motorovým vozidlom na školský dvor.

            Ďakujeme Vám za pochopenie.

             

          • Aktuálne informácie pre rodičov detí pre ZŠ s MŠ Košarovce 16

          • Na základe rozhodnutia hlavného hygienika SR a ministra školstva sa mení organizácia prevádzky materskej školy od 15.6.2020 nasledovne:


             

            - Prevádzka materskej školy od 6 : 30 hod. do 16 : 00 hod. /9,5 hodín/

            • Príchod detí do materskej školy do 8 : 00 hod./ po tomto čase bude škola uzamknutá/

            • Každé ráno sa bude prevádzať ranný zdravotný filter, ranné meranie teploty bezdotykovým teplomerom pri vstupe do materskej školy. Po zmeraní teploty prevezme dieťa zamestnanec materskej školy, dieťaťu vydezinfikuje ruky a odovzdá ho do triedy.

            • MŠ môže navštevovať iba zdravé dieťa.

            • Dňom 15.6.2020 končí online výuka predškolákov.

            • Ruší sa stanovený počet detí v skupinách. Materskú školu môžu navštevovať všetky deti a obnoví sa prevádzka triedy tak ,ako to bolo pred 13.3.2020.

            • Pre rodičov ostáva v platnosti rozhodnutie na báze dobrovoľnosti či svoje dieťa dajú do materskej školy.

            • Priviesť a prevziať dieťa môžu zákonným zástupcom splnomocnené osoby

            • Oznam zákonným zástupcom, sprevádzajúcim osobám a žiakom /MŠVaV SR/

            • Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy.

            • Rodič , resp. sprevádzajúca osoba už môže vstupovať do priestorov materskej školy, musí mať rúško a rukavice a pri vstupe do budovy použiť dezinfekčný prostriedok.

            • Sprevádzajúca osoba dieťaťa prichádza do MŠ vždy s rúškom a dieťaťu umiestni aj rezervné rúško do skrinky /dieťa musí mať v MŠ 2 rúška a papierové jednorazové utierky /.

            • Rodič , resp. sprevádzajúca osoba sa v budove materskej školy zdržuje len nevyhnutný čas potrebný na prezlečenie a odovzdanie, resp. preberanie dieťaťa.

            • Popoludní, keď si rodič príde pre dieťa v prípade, že deti budú v budove rodič zazvoní na zvonček príslušnej triedy, vyberie si dieťa a opúšťa šatňu, budovu i školský dvor v čo najkratšom čase.

            • Rodičia rešpektujú ZÁKAZ nosenia hračiek a iných predmetov z domácnosti do materskej školy.

            • Materská škola do konca školského roka neorganizuje žiadne spoločné akcie – rozlúčky s deťmi, besiedky a iné hromadné podujatia.

             

             

            S úctou

             

            vedenie školy

          • Organizačné pokyny k prevádzke školy platné od 15.6.2020

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            na základe opatrení a rozhodnutia relevantných úradov účinných od 15. júna 2020, a to hlavne opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR a Rozhodnutie ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR Základná škola s materskou školu Košarovce 16 , pristupuje k zmene organizácie pre 1 .ročník – 5. ročník vyučovanie nasledovne:


             

            • Povinnosťou rodičov žiakov, ktorí nastúpia do ZŠ prvý krát po prerušení vyučovania, je odovzdať triednemu učiteľovi/učiteľke Vyhlásenie o zdravotnej spôsobilosti žiaka v deň nástupu do školy /na stiahnutie PDF príp. v tlačenej forme pri vchode do školy/ .

            • Prevádzka školy je od 6 : 45 hod. do 13 : 45 hod.

            • Príchod žiakov do budovy školy od 6:45 hod. do 7: 50 hod. len cez žiacky vchod .

            • Začiatok vyučovania od 8:00 hod. podľa pôvodných rozvrhov jednotlivých tried 1. – 4. ročníka.

            • V 5. ročníku podľa upraveného rozvrhu platného od 1.6.2020.

            • Účasť žiakov na vyučovaní je dobrovoľná

            • Naďalej bude prebiehať dištančné vzdelávanie pre žiakov šiestych až deviatych ročníkov a žiakov prvých až piatych ročníkov, ktorí nebudú umiestnení v škole. Vzdelávanie bude prebiehať v rozsahu a forme, ktoré umožňujú personálne a technické možnosti školy.

            • Ruší sa obmedzenie počtu žiakov (20) v triede/skupine/oddelení.

            • Ruší sa ranné meranie teploty. Zdravotný filter žiakov sa bude vykonávať náhodne.

            • Naďalej ostáva v platnosti používať vlastné papierové utierky a toaletný papier pri používaní WC ,a  dodržiavať hygienické pravidlá.

            • Ruší sa zákaz konania besiedok, posedení a podobných hromadných akcií.

            • Pri novo nastúpených žiakoch (od 15.6.2020) ostáva v platnosti povinnosť predložiť triednemu učiteľovi vyplnené a podpísané Prehlásenie zákonného zástupcu o zdravotnom stave dieťaťa (viď príloha Vyhlásenie ).

            • Doprovod žiakov do školy nie je povinný.

            • Nosenie rúška počas výchovno – vzdelávacieho procesu v interiéri a exteriéri je dobrovoľné.

            • Šatne naďalej ostávajú pri triedach.

            • Akúkoľvek zmenu odchodu žiaka zo školy je zákonný zástupca žiaka povinný písomne včas nahlásiť pani triednej učiteľke/učiteľovi.

            • Za prihlasovanie a odhlasovanie zo stavovania je zodpovedný zákonný zástupca žiaka

            • Prosíme rodičov, aby nevstupovali do budovy školy ( iba v nevyhnutných prípadoch po dohode s triednym učiteľom a zapísaním sa do knihy návštev).

            • Naďalej ostáva v platnosti zákaz vstupu osobám s príznakmi ochorenia COVID – 19.


             

            S úctou
             

            vedenie školy

          • Poďme do školy

          •  

            Otváranie škôl od 1.júna 2020

            Milí rodičia, zákonní zástupcovia!

            Na základe rozhodnutia  MŠVVaŠ SR od 1. júna 2020 (pondelok) materská škola  a  základná škola  začne s obnovou školského vyučovania v triede MŠ a v 1. až 5. ročníku ZŠ .

            Pri organizácii výchovno-vzdelávacieho procesu škola zvážila všetky personálne, materiálne, priestorové možnosti a aktuálnu hygienicko-epidemiologickú situáciu, aby návrat do našej školy bol čo najbezpečnejší pre Vás, Vaše deti aj pre učiteľov.

            Metódy a obsah vzdelávacích a záujmových činností bude prispôsobený.

            Povinnosti rodiča, zákonného zástupcu:

            • Oznamujeme zákonným zástupcom, že ŠKD sa od 01.06.2020 neotvára.
            • Dodržiava pokyny riaditeľky školy, ktoré upravujú podmienky prevádzky základnej školy a materskej školy do konca školského roku 2019/2020. Upozorňujeme rodičov, že počas júna im nebude umožnený vstup do vnútorných priestorov budovy školy (dieťa/žiaka preberajú a odovzdávajú  pedagogickí zamestnanci pri vstupe do budovy)
            • Predkladá pri prvom nástupe dieťaťa do MŠ / žiaka do základnej školy, alebo po každom prerušení dochádzky dieťaťa do materskej školy a žiaka do základnej školy v trvaní viac ako tri dni písomné vyhlásenie o tom, že žiak neprejavuje príznaky prenosného ochorenia a nemá nariadené karanténne opatrenie /príloha č.1 a príloha č.2/ .
            • Pri rannom preberaní žiakov/detí, keď sa nameria zvýšená teplota nad 37,2°C  alebo triaška, odchádza žiak/dieťa so zákonným zástupcom domov.
            • Zodpovedá za dodržiavanie hygienicko-epidemiologických opatrení pri príchode žiaka do základnej školy a pri jeho odchode (nosenie rúšok, dodržiavanie odstupov, dezinfekcia rúk).
            • Zabezpečí pre svoje dieťa v prvý deň dve rúška a dve papierové jednorazové kozmetické utierky, ktoré budú označené menom dieťaťa.
            • V prípade, že u dieťaťa je podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID-19, bezodkladne o tejto situácii informuje príslušného vyučujúceho a riaditeľku školy. Povinnosťou rodiča, zákonného zástupcu je aj bezodkladne nahlásenie karantény, ak bola dieťaťu nariadená lekárom všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo miestne príslušným regionálnym hygienikom. Za týchto podmienok je dieťa zo školy vylúčené.

            Veríme, že spoločnými silami nasledujúce obdobie zvládneme.

             

            Prehlasenie_zak._zast._pre_MS.doc

            Vyhlasenie_pre_rodicov_ZS.doc

            pokyny_RS.doc

            Organizacia_-MS.docx

          • Poďakovanie

          • Ďakujeme pánu starostovi a obecnému zastupiteľstvu v Košarovciach za nové detské ihrisko pri materskej škole.


          • Zápis do 1. ročníka - oznámenie

          • Vážení rodičia,

            obec Košarovce Vám oznamuje, že zápis do 1. ročníka Základnej školy s materskou školou Košarovce 16 pre školský rok 2020/2021 sa úskutoční v dňoch 20.04,21.04,22.04.2020.

            V dôsledku epidémie prídu dieťa zapísať iba rodičia za prísnych hygienických podmienok (rúško, rukavice a vlastné pero) v uvedených dňoch v čase od 09:00 do 12:00 hod. 

            Prineste so sebou občiansky preukaz a kópiu rodného listu dieťaťa.

            Tešíme sa na Vás!!!

             

            Zároveň Vám oznamujeme, že zápis do MŠ sa uskutoční v máji. Presný termín Vám bude včas oznámený.Ďakujeme.