• Čítajme si...

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Čítajme si....

            Od 22. do 26.5.2023 sme sa u nás v knižnici zapojili do projektu celoslovenského čitateľského maratónu ČÍTAJME SI ... 2023, ktorý organizuje Linka detskej istoty v spolupráci s partnermi. Projekt vznikol s cieľom pritiahnuť k čítaniu viac detí a zároveň poukázať na význam literatúry pre detského čitateľa.Aj naši žiaci 1. a 2. stupňa sa do tejto aktivity zapojili a striedali sa pri čítaní zaujímavých kníh rôznych autorov.Z našej školy sa do projektu zapojilo 84 žiakov, čím dokázali, že čítajú naozaj radi.

          • Deň matiek

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň matiek.

            Dňa 14. mája oslavujeme sviatok všetkých mám. Mama - pracovitá, kamarátska, starostlivá, trpezlivá, obetavá, láskavá, milujúca, odpúšťajúca, oddaná... Na túto, pre každého z nás výnimočnú osobu, nezabudli ani naši siedmaci. A čo môže byť viac ako obdarovať svoju mamu vlastnoručne vyrobeným darčekom? Žiaci boli šikovní a pripravili kytičky, ktoré spolu s veľkým objatím venujú svojim mamičkám, ako poďakovanie za všetku tú lásku a starostlivosť, ktorou ich mamy každý deň zahŕňajú.

          • Potravový reťazec

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Potravový reťazec.

            Žiaci štvrtého ročníka na hodine prírodovedy vytvorili kartičky s obrázkami a názvami rôznych rastlín a živočíchov 🦊🐹🐰🦆🐿️🌳. Hľadali medzi nimi súvislosti a spoločnými silami vytvorili veľký potravový reťazec. Niečo nové sa naučili, ale aj sa zabavili.

          • Deň vody

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň vody.

            Týždeň od 24.4.2023 do 28.4.2023 sa na našej škole niesol v znamení farieb. Žiaci mali prísť oblečení v príslušnej farbe a venovali sa témam prislúchajúcim danej farbe. Streda bola venovaná modrej farbe - slávili sme Deň vody. Žiaci prvého stupňa si pozreli peknú rozprávku Kvapka vody, potom sme sa rozprávali o vode, prečo je dôležitá, prečo ňou musíme šetriť a nakoniec si zahrali kvíz pravda - nepravda. Všetci boli veľmi šikovní a niektorí napísali odkaz do fľaše, ako vodou šetriť. Žiaci druhého stupňa si tiež pozreli rozprávku Ako sa kvapka pitnou vodou stala, rozprávali sme sa o zaujímavostiach o vode a nakoniec si každá trieda zahrala kvíz o vode. Všetci sme sa skvele zabavili a dozvedeli sa niečo nové.