• Spelling Bee

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Spelling Bee.

            Dňa 29.11.2023 sa na našej škole uskutočnila súťaž Spelling Bee. Spelling Bee je hláskovacia súťaž v anglickom jazyku, kde žiaci musia vedieť vyhláskovať rôzne anglické slovíčka bez toho, aby ich videli napísané. Víťazmi sa stali: E. Dysková – 3. ročník, T. Struňáková – 4. ročník, V. Nazadová – 5.ročník.

          • Predstavím ti knihu

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Predstavím ti knihu.

            Prvýkrát sme sa s knihou stretli už v našom detstve. Čítali nám ich rodičia, starí rodičia, niekedy aj súrodenci a neskôr sme si začali čítať sami. Existujú rôzne žánre a je problém vybrať si na čítanie tú správnu knihu. V našej triede sme si začali predstavovať naše obľúbené knihy. Prezentovali sme ich kamarátom , a dávali odporúčania - prečo by si ich mali prečítať. Prezentovali sa knihy od rôznych autorov...

          • Červená stužka

          • Milí žiaci,

            červená stužka je medzinárodným symbolom solidarity s ľuďmi nakazenými HIV a postihnutými chorobou AIDS. Svetovým dňom boja proti HIV/AIDS sa stal 1. december. Ľudia na celom svete si v tento deň pripínajú červenú stužku.

            Oblečme si preto v piatok 1.12.2023 niečo červené, aby sme aj my takýmto spôsobom podporili celoslovenskú kampaň Červené stužky.

          • Záložka do knihy spája školy...

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Záložka do knihy spája školy....

            6.novembra 2023 je dátum,keď sme si s našimi priateľmi z Havlíčkovej Borovej vymenili záložky, ktoré sme tvorili celý mesiac v rámci projektu Záložka do knihy spája školy. 14.ročník česko- slovenského projektu sa niesol v znamení rozprávok, básní a príbehov.Do tohto projektu sa naša škola zapája každý rok.Tento rok sme si prečítali veľa rozprávok, príbehov a básní. Čítali sme s porozumením a všetko sme sa snažili zachytiť na založkách, ktorými sme potešili našich priateľov z Českej republiky.Poďakovanie patrí aj našim vyučujúcim, ktorí sa spolu s našimi žiakmi podieľali na výrobe záložiek. Ďakujem.

          • 🎈Pasovanie piatakov🎈

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 🎈Pasovanie piatakov🎈.

            Naši piataci sa včera zúčastnili na slávnostnej imatrikulácii, ktorú pre nich pripravili žiaci 9.A triedy pod vedením p.učiteľky Vasiľkovej a Fedorkovej.Splniť všetky úlohy nebolo vôbec ľahké. Hneď v úvode ich čakal stoličkový tanec a riešenie hlavolámov. Horlivo sa púšťali aj do ostatných súťažných zadaní, v ktorých overovali svoju pamäť,šikovnosť, kreativitu,rýchlosť a obratnosť. Na záver ich pani riaditeľka školy čarovným žezlom povýšila za chrabrých, bystrých a vynaliezavých piatakov a slávnostne im odovzdala ,,pasovaciu listinu."

          • Zber smetí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Zber smetí.

            V piatok sme so všetkými deťmi z ŠKD upratovali areál školy a areál blízkeho okolia - autobusové zastávky a detské ihrisko v obci. Pani upratovačky nám poskytli veľké vrecia na odpad a pre každé dieťa rukavice, aby deti nezbierali odpadky holými rukami. Deti sa tešili, keď po sebe nechali čisté upratané prostredie. Učme deti už od útleho veku, aby sa zapájali do takýchto aktivít.