• STARÁME SA O VTÁČIKY V ZIME

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album STARÁME SA O VTÁČIKY V ZIME.

            Na začiatku zimy si vtáčiky ešte poradili samy vo veľkých mrazoch a v snehu . Už ale potravu samy len tak nenájdu. Často sú teda odkázané na domáce kŕmidla. Spolu s deťmi z našej MŠ sme si vytvárali kŕmidla pre vtáčiky. Potom sme šli do areálu našej ZŠ , kde sme kŕmidla pre vtáčiky napĺňali rôznymi semienkami, slnečnicou a zrnom .

          • LYŽIARSKY VÝCVIK

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album LYŽIARSKY VÝCVIK.

            V dňoch od 15. - 19. januára 2024 sa žiaci 7. - 9. ročníka našej školy zúčastnili lyžiarskeho výcviku v lyžiarskom stredisku Drienica, hotel Javorná. Lyžiarskeho výcviku sa zúčastnilo 23 žiakov pod vedením inštruktorov Mgr. Dávida Janoča, Ing. Denisy Vasiľkovej a zdravotnej asistencie Mgr. Márie Fedorkovej. Cieľom výcviku bolo naučiť našich žiakov základné pohybové zručnosti, ale aj dať im možnosť zdokonaliť sa v tomto športovom odvetví. Priaznivé počasie, dobré podmienky a veselá atmosféra im dodala energiu počas piatich dní na svahu. V závere výcviku si žiaci overili svoje zručnosti v slalomových pretekoch. Vo voľnom čase trávili večery spoločnými aktivitami a oddychovaním vo wellnesse. Zaujímavou aktivitou bola vlastná tvorba žiakov o lyžiarskom výcviku v podobe básne. Tí, najzručnejší lyžiari si mohli počas týždňa vyskúšať všetky tipy zjazdoviek. Lyžiarsky kurz patrí už dlhé roky medzi obľúbené a žiadané aktivity v našej škole. Veríme, že aj v tomto školskom roku poskytol účastníkom dokonalé športové vyžitie a pekné spomienky.

          • Gymnastický trojboj

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Gymnastický trojboj.

            Hodnota zdravia je pre človeka nesmierne dôležitá. A k udržaniu čo najkvalitnejšej úrovne zdravia pomáha nepochybne šport a rôzne formy pohybových aktivít. Dnes sa na našej škole uskutočnil gymnastický trojboj. Žiaci prvého stupňa súťažili v skoku do diaľky z miesta, v člnkovom behu, sed – ľah za minútu. Víťazmi sa stali: 1.ročník D. Berdák, 2.ročník Š. Hoľko, 3.ročník M. Obešter, 4.ročník S. Jurčišin. Víťazom srdečne blahoželáme.